Follow us on G+

Responsive Advertisement

Cutegram 2 - client Telegram pentru PCLinuxOS

Cutegram este una din cele mai noi aplicatii care ofera caracteristici coplesitoare. Este un client Telegram scrisa in Qt5/QML si coceput pentru a se integra in mediul dsktop KDE. Puteti folosi versiunea oficiala a aplicatiei Telegram Desktop, dar Cutegram include mai multe caracteristici noi cum ar fi: suport pentru mai multe conturi, chat secret, suport proxy, modul offline, butonul aparatului de fotografiat, suport pentru cautarea prin mesaje, suport drag & drop, actiune stergere istoric, etc.

Cutegram este o sursa complet gratuita si deschisa care a fost proiectat de a actiona de la distanta ca un client Linux pentru serviciul de mesagerie Telegram. O alta caracteristica interesanta este ca programul est independent de un mediu de lucru desktop, sprijinind astfel GNOME, KDE, MATE, Cinnamon, Xfce, LXDE, LXQt, Openbox, Fluxbox precum si alte medii desktop open source.

Descarcarea aplicatiei o puteti face executand clic aici (32bit) sau aici (64bit).

Instalarea aplicatiei:
- deschidem terminalul si ne logam ca administrator cu comanda su si scriem apoi parola
- mergem cu comanda cd in directorul Downloads
$ cd Downloads
- facem fisierul executabil
$ chmod +x cutegram-2.0.0-linux-installer.run
- deschidem fisierul
$ ./cutegram-2.0.0-linux-installer.run
- deschidem aplicatia Menu Editor clic pe Internet si apoi pe butonul New Item si facem o scurtatura pentru clientul de mesagerie Cutegram



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii